Disseny de marca.

La professió de Verónica és la psicologia, si és el cas és una cosa vocacional, fa moltíssims anys que ajuda persones i sempre propera a elles.

La Veronica em truca un dia i em diu que li encantaria tenir un logotip que la identifiqués, amb la qual ella se sentís representada en mostrar-lo en diferents llocs.
Ella tenia clar l’estil i la gamma de colors amb què es definia, així que després de conèixer-la i consultar el seu sector professional al marcat, vam trobar el color ideal per a ella. Em va parlar dels conceptes gràfics que identificaven el camp de la psicologia i era important fer una feina de síntesi i reduir-los a una idea principal que definís tots a un.

Gaudiu molt amb aquest projecte, tot un repte de recerca, síntesi d’elements, recerca de tipografies i colors per enfocar-ho tot a una línia elegant i fina. Portar tots aquests conceptes a un ampli segment i un públic objectiu ampli que entengués Verònica com una gran professional, propera, amigable i familiar.

 

Diseño de logo

Finalment, elaborem el resultat d’un disseny amb tipografia manuscrita que reflecteix l’harmonia i la humanitat, proximitat i professionalitat de Verónica en la seva vocació de psicòloga. Dissenyem una il·lustració en traç fi i en tonalitat clara amb elements molt significatius d’aquest camp deixant veure les alteracions que ens atordeixen i dificulten el nostre dia a dia fins assolir el benestar i la calma, representant amb el cor un símbol de salut i afecte.

Quan els ho vaig mostrar li va encantar tant com a mi dissenyar-ho.

Altres projectes fets

Articles que et poden interessar